iOS 7 – Nieuw design

Toen Apple op het World Wide Developers Conference drie maanden geleden een hoop nieuwe producten en services uitbracht. Hadden veel tech sites het maar druk met artikelen schrijven over een nieuwe Mac Pro, MacBook’s, OSX Mavericks en iOS 7. Over dat laatste is wel het meest geschreven en er is tegelijkertijd veel ophef over geweest. Genoeg redenen om er eens wat verder in te duiken en het eens te proberen!

WWDC 2013 (Update)

Over ruim twee weken gaat het WWDC weer van start! WWDC staat voor: ‘Worldwide Developers Conference’ en is een 5 daagse conferentie voor ontwikkelaars voor iOS en OSX. Ontwikkelaars die dan een kaartje hebben weten te bemachtigen krijgen dan volledig de kans om hun app door Apple laten te controleren en te verbeteren. Verder worden er veel presentaties gegeven met als belangrijkste de Keynote van Apple zelf aan het begin van de conferentie. In deze keynote worden vaak de nieuwste versies van Apple’s software gepresenteerd en soms ook nog wat nieuwe hardware producten. Dus wat zal Apple dit jaar presenteren?

Update: Gisteravond heeft CEO van Apple Tim Cook tijdens een interview bij All Things Digital gezegd dat er tijdens WWDC een nieuwe versie van iOS én Mac OSX uit zal komen.

wwdc13-about-main

Lees verder

Leap Motion: Je Mac besturen met je vingers

Als we het hebben over een Mac besturen met je vingers, denken we vaak aan een touchscreen. Dan komen we ook volgens op de conclusie dat dat niet helemaal optimaal werkt. Al die vieze vegen van je vingers op dat mooie scherm. Ook zal het soms erg vermoeiend zijn op de grote iMac’s, omdat je met je vingers helemaal bij het scherm moet komen. De mensen van Leap Motion hebben daarop een innovatieve oplossing voor gevonden.

 

Lees verder

iWatch toch tweede kwartaal 2014

iPad, iPod, iPhone en dan? Wat mogen wij nog van Apple gaan verwachten? Na alle geruchten over een mogelijke iTV, komen er nu geruchten en mogelijke designs van een ‘iWatch’ naar boven. Nou had Tim Cook het er over dat de Apple TV een soort hobby van Apple is. Nu blijkt Apple er dus nog een te hebben.

  Lees verder